Onze therapeuten

Julien Dumoulin, Fysiotherapeut en eigenaar van Fysiotherapie Hoek van Holland

Praktijk in Hoek van Holland

Sinds 2005 werk ik met veel plezier in Hoek van Holland. Er waren in die tijd geen vacatures en een praktijk overnemen loste dat probleem op. We begonnen destijds met z`n tweeën en nu werken we met z’n vijven. Sinds 2015 doen we dat op een fantastische nieuwe locatie in de Prins Hendrikstraat.

Nog maandelijks komen er mensen binnen die ons complimenteren met hoe de praktijk er uit ziet. Ook is het nog altijd een enorme waardering als een nieuwe cliënt vertelt dat hij via een oude cliënt bij ons terecht is gekomen. In de eerste tien jaar hebben we ons cliëntenbestand daardoor verdriedubbeld.

Passie

Ik hou van de passie en focus die sporters uitoefenen om hun doelen te bereiken. Als ondernemer deel ik die passie en focus. Sport een grote hobby van mij, ik heb 25 jaar gevoetbald en 10 jaar gesquasht en daar een onvergetelijke tijd en veel vrienden aan over gehouden. Privé staat mijn gezin centraal. We houden ervan veel tijd met elkaar door te brengen en mooie ervaringen delen door te reizen.

Fysiotherapeut

De eerste aanzet om fysiotherapeut te worden beleefde ik op 12-jarige leeftijd. Ik scheurde een spier en kwam terecht bij een fysiotherapeut en dacht: ‘dat wil ik ook doen’. Voor en tijdens mijn studie werkte ik acht jaar in de fitness en bij mijn oude voetbalclubje was ik jarenlang verzorger.

Big-registratienummer: 49061047004
Mijn zorgkaart

Julien Dumoulin
Floortje Noordijk

Floortje Noordijk

Al vanaf mijn kinderjaren ben ik bezig met sporten en bewegen. Ik heb jaren geturnd, heb daarna zelf turntrainingen gegeven en heb eigenlijk altijd interesse gehad in het ‘menselijk bewegen’. Het was dan ook een goede keuze voor mij om fysiotherapie te studeren. In juli 2014 ben ik afgestuurd aan de Hogeschool Rotterdam. Na mijn afstuderen heb ik in verschillende praktijken in Rotterdam en Vlaardingen gewerkt. In 2016 ben ik begonnen bij Fysiotherapie Hoek van Holland. Hier ben ik inmiddels vier dagen in de week werkzaam en heb het er erg naar mijn zin!

In september 2020 heb ik mijn master titel manuele therapie behaald. Manuele therapie is een specialisatie binnen de fysiotherapie, waarbij er dieper wordt ingegaan op bijvoorbeeld alle gewrichten, pijn, en met name op de wervelkolom. Naast de extra theoretische kennis heb ik tijdens de opleiding ook extra technieken eigen gemaakt om gewrichten te mobiliseren en te manipuleren. Andere cursussen die ik in het verleden heb gevolgd zijn; Medical taping, Mckenzie therapie,knie-scholing, (gericht op revalidatie en herstel bij knieklachten) en ik ben een tijd lid geweest van het Claudicationetwerk. Naast mijn werk vind ik het leuk om in mijn vrije tijd de sporten. Ik doe aan hardlopen en fitness.

Big-registratienummer: 89918727104
Mijn zorgkaart

Jeroen Meijer

Jeroen Meijer

In 2014 ben ik gestart met de opleiding Fysiotherapie op de Hogeschool Rotterdam. Het sociale aspect en het helpen van mensen met hun lichamelijke klachten heeft mij aangetrokken tot het beroep als fysiotherapeut.

Na mijn afstuderen in de zomer van 2018 ben ik begonnen bij Fysiotherapie Hoek van Holland. Ik kende de praktijk al van mijn eerste stageperiode. Deze periode was goed bevallen en ben dan ook blij dat ik nu deel mag uitmaken van deze mooie, gezellige praktijk en het leuke team. Naast mijn stage bij Fysiotherapie Hoek van Holland heb ik ook ervaring opgedaan in de revalidatie. Bij het Rijndam Revalidatie centrum in Rotterdam heb ik 5 maanden op de neurologie afdeling stage gelopen.

Sporten staat bij mij hoog in het vaandel. Zelf heb ik vanaf mijn 5e jaar gevoetbald bij FC ’s-Gravenzande tot aan de senioren selectie aan toe. Op het moment voetbal ik bij dezelfde vereniging in een vriendenelftal. Het bleef niet alleen bij zelf voetballen, want ik ben ook trainer geweest van de jongens onder 9 jaar selectie van FC ‘s- Gravenzande. Naast het voetballen ben ik ook regelmatig in de sportschool te vinden. Ik vind het fijn om na een dag werken mijn hoofd even leeg te maken in de sportschool. Door mijn eigen ervaring in de sportschool vind ik het leuk om andere mensen te begeleiden bij hun eigen persoonlijke doelen op het gebied van hun lichaam of klachten.

Big-registratienummer: 19924477104
Mijn zorgkaart

Laura de Koning

Laura de Koning

Sinds 2018 ben ik in het bezit van mijn master Sportfysiotherapie. Heel bewust heb ik gekozen voor de specialisatie Sportfysiotherapie. Met veel passie help ik sporters om het beste uit zichzelf te halen. Ik observeer hoe ze bewegen en hoe het beter kan. Sporters begeleiden om terug te komen op zijn/haar oude niveau en het liefste nog iets hoger geeft mij veel plezier en voldoening. Naast de praktijk ben ik ook te vinden bij Rugby club the Hookers. Daar ben ik hoofd medische staf, therapeut van de damesafdeling en de jeugd. Ook verzorg ik trainingsavonden over hoe te handelen bij hoofdletsel.

In 2014 ben ik afgestudeerd als Fysiotherapeut aan de Hogeschool van Rotterdam. Tijdens mijn studie ben ik actief geweest als medische staf bij voetbal vereniging CWO in Vlaardingen. Daarnaast heb ik tijdens mijn studie verschillende stages gelopen, waaronder in het Sparta Stadion. Tijdens mijn opleiding heb ik drie maanden in Kameroen (Afrika) gewoond om daar te werken in een ziekenhuis. Dit was op alle vlakken een leerzame periode.

Zelf heb ik veel sporten uitgeprobeerd: turnen, dansen, zwemmen, korfbal en hardlopen. Op dit moment loop ik hard en doe ik aan fitness.

Bij mijn cliënten sta ik bekend als een goed luisterende en kundige therapeute die iedereen een passende therapie geeft.

Big-registratienummer: 19918719604
Mijn zorgkaart

Caya van Andel

Caya van Andel

Sinds januari 2017 ben ik werkzaam bij Fysiotherapie Hoek van Holland. Ik werk op de maandag, dinsdag en donderdagochtend. Als u op deze dagen naar de praktijk belt voor een afspraak dan zal ik u van dienst zijn. In de praktijk ben ik altijd in voor een praatje en ik maak de lekkerste koffie van Hoek van Holland voor u.

In mijn vrije tijd ga ik graag naar de fitness of buiten wandelen met mijn hond. Is dat niet het geval dan zit ik nog wel eens achter mijn computer.

Mocht u vragen hebben, ik sta altijd voor u klaar.